fbpx

BACK TO SITE

Descoperi Oportunități Excepționale de Business la

Networking & Wine

Prin Networking & Wine aducem împreună oameni din diverse domenii, cu experiențe și talente diferite, indiferent de mărimea business-ului intr-un mediu non-formal.

Networking & Wine
Networking & Wine
Networking & Wine
Networking & Wine

De ce sa participi la
Networking & Wine?

Networking & Wine Beneficii

Play Video

Locurile sunt limitate!

Unde si Cand ?

21.06.2024

19:00-22:00

Cine Sunt Oamenii din Spatele Scenei

Promovam ideea unei culturi în care oamenii sunt în centrul afacerilor contribuind astfel la succesul pe termen lung al organizațiilor și al proiectelor.Adrian PENES
StudioClaro


Teodora PENES
Atemporalia

Recenzii care Îți Ghidează Deciziile

Dezvăluim Adevărul Direct de la Participanti 

NETWORKING & WINE 1
Georgiana
Economist
5/5

Au trecut foarte repede cele 2h pe care le-am petrecut alaturi de oameni faini, oameni noi, mistoooo tare! Sa va tineti in continuare de proiect si la cat mai multi participanti!

Va imbratisez, spor in tot ceea ce faceti impreuna, ca faceti bine 🙂

NETWORKING & WINE 2
Irina
Digital creator
5/5

Bună Dora,

Evenimentul a fost minunat. Am petrecut timp cu oameni misto.

Inspirata si alegerea locatiei.

NETWORKING & WINE 3
Madalina
Director
5/5

Ce seara plina…nu stiu cati oameni au fost, dar abia am apucat sa ii salut pe noii sositi. Am avut ocazia sa revad o prietena buna, pe care nu am văzut-o de mai bine de 10 ani ☺
Încă o seara minunată marca Studio Claro 🤩

Întrebări Pe Care Le Primim Adesea (FAQ)

Dress code-ul recomandat ar putea fi unul smart casual. Poti alege haine care să reflecte profesionalismul, dar și să se potrivească cu atmosfera relaxată a evenimentului. 

Evenimentele tradiționale de networking se desfășoară adesea în săli de conferințe sau în spații de birouri și sunt adesea centrate pe discuții formale și schimburi de cărți de vizită. La “Networking and Wine”, punem accent pe o atmosferă mai relaxată și prietenoasă, facilitând interacțiunile mai autentice. Astfel locatiile alese pana acum au fost studio gradina, pub încurajând participanții să socializeze și să creeze conexiuni bazate și pe interesul comun, nu doar pe afaceri.

Într-un mediu nonformal, sesiunile de networking au un caracter mai relaxat și interactiv, iar avantajele acestui tip de abordare sunt diverse:

Interacțiuni Mai Autentice: Atmosfera relaxată permite participanților să fie mai autentici și mai deschiși în interacțiunile lor, creând astfel conexiuni bazate pe autenticitate și simpatie personală.

Confortul Participanților: Un mediu nonformal permite participanților să se simtă mai confortabil în propriile haine și să abordeze discuțiile cu o atitudine mai relaxată, contribuind la crearea unui cadru prietenos și deschis.

Creșterea Gradului de Implicare: Participanții se implică mai activ în sesiunile de networking nonformale, deoarece se simt mai liberi să împărtășească experiențe și să se conecteze pe mai multe niveluri decât într-un context strict de afaceri.

 

“Networking and Wine” este conceput să ofere o platformă accesibilă și benefică pentru profesioniștii dintr-o varietate de domenii profesionale. Este conceput să fie inclusiv și să atragă participanți din diverse sectoare ale afacerilor. Astfel, nu este orientat către un anumit sector de afaceri, ci își propune să aducă împreună oameni din diferite industrii și specializări.

Networking & Wine

Crește Vizibilitatea Afacerii Tale cu Networking & Wine!

NETWORKING & WINE 4

VISUALI 21 SRL

  • Bld. Alexandru Lăpuşneanu, Nr.90-92, Jud. Constanţa, Mun. Constanţa
  • CIF 44686378
  • J13/2625/2021

Contact

  • Tel: +40 750 488 864
  • Mail: office@evenimentero-corporate.ro
Scroll to Top