eveniment corporate

Patru tendinte de eveniment corporate pentru 2020

Fie ca este vorba despre un eveniment corporate, o conferinta sau o iesire in echipa, sfarsitul fiecarui eveniment este o noua oportunitate de a planifica urmatorul eveniment perfect. Iata patru tendinte care vor influenta industria evenimentelor in 2020.

  1. Locurile neconventionale

  De la galerii de arta si spatii de colaborare pana la gradini si depozite, locurile netraditionale devin din ce in ce mai populare printre organizatorii de evenimente si invitati. Aceste spatii se preteaza la o mai mare creativitate pentru evenimente, iar impactul estetic creeaza o experienta de neuitat. Imagineaza-ti un depozit restaurat pe care planificatorii il pot transforma intr-un spatiu fermecator. Cauti o anumita zona? Vrei o ambianta specifica? In cautarea locului perfect ia in calcul tipul evenimentului pentru a te asigura ca respecta cerintele. 

  1. Durabilitate

  De-a lungul timpului, am observat un numar tot mai mare de persoane si organizatii care se angajeaza sa reduca impactul lor asupra mediului. Aceasta mentalitate nu este doar o tendinta, devine usor un mod de viata. De la inlocuirea materialelor plastice de unica folosinta cu alternative biodegradabile la donarea alimentelor ramase catre organizatiile caritabile locale, exista modalitati semnificative de a face un eveniment mai durabil si sustenabil.

  1. Evenimente mai mici, mai intime

  Consumatorii doresc autenticitate in toate lucrurile, iar industria evenimentelor nu este scutita de aceasta asteptare. Oaspetii apreciaza evenimentele intime, deoarece ii face sa se simta apreciati si il resimt ca pe ceva “custom made”. 

  1. Personalizare imbunatatita

  Personalizarea joaca un rol vital atunci cand vine vorba de experienta evenimentului. Planifici o intalnire la nivelul intregii companii sau o conferinta mare? Exista o multime de oportunitati pentru a incorpora strategii de personalizare a evenimentului care, in mod inerent, pot fi perceput ca impersonale. Fie ca este vorba despre un program unic de activitati pentru fiecare participant, despre o harta personalizata a locatiei cu puncte de interes relevante sau o optiune alimentara care se potriveste preferintelor specifice, oaspetii nu vor uita niciodata acest nivel de efort pe care il depui in procesul de planificare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *