fbpx

FAQ

EVENIMENTE CORPORATE

Frequently Ask Questions

Descoperiti intrebarea sau folositi formularul de contact

Simplu spus, este orice forma de eveniment sau activitate sociala, care este organizata sau finanțata de o entitate de afaceri. Cu o definiție atat de larga, publicul tinta pentru evenimente corporate poate fi la fel de larg, inclusiv, dar fara a se limita la: angajati, membrii consiliului de administratie, alte parti interesate.

Evenimentele corporate au devenit foarte importante pentru ca favorizeaza creearea unui  sentiment de coeziune. Este, de asemenea, un mod minunat de a intalni oameni din industrie si de a dezvolta afaceri.

Voluntariatul. Acordarea de timp pentru a sustine o cauză  nu este doar buna pentru suflet; este, de asemenea, o modalitate excelenta pentru ca membrii echipei tale sa se lege. …Caiac. …Ceva turistic. …Clasa de pictura. …Clasa de gatit. …Explorati un loc nou

Indiferent daca face parte dintr-o echipa de marketing sau daca lucreza pentru un organizator de evenimente coprorate, rolul organizatorului este de a face intalnirile de afaceri un succes.

Iata cateva cele mai comune tipuri de evenimente corporate:
Expozitie;
Conferinte;
Excursii;
Petreceri de sarbatori;
Evenimente de caritate;
Lansari de produse etc.

Loialitate: Petrecerile pun accentul pe spiritul de echipa si ajuta la pastrarea angajatilor companiei dvs. prezentand un mediu in care doresc sa lucreze. Ofera tuturor o pauza departe de birou si o schimbare de peisaj ce va permite tuturor sa se relaxeze si sa se bucure fara presiunea termenelor de la munca.

office@evenimentero-corporate.ro | Constanta, Romania

Shopping Cart
Scroll to Top