fbpx
5 idei de eveniment corporate

#5 tematici WOW pentru urmatorul eveniment corporate

Planificarea unui eveniment corporate

Stim cu totii cat de variate pot fi evenimentele corporate: intalniri cu anjatatii sau clientii, conferinte, petreceri corporate, lansari de produse, team building etc.. Insa indiferent de duarata acestor evenimente, fie de o zi sau pe o perioada mai lunga, de cateva zile, sarcina de a le oferi participantilor o o atmosfera antrenanta, captivanta, poate fi uneori descurajanta.

Ti-am pregatit mai jos 5 super idei de pus in aplicare la urmatorul tau eveniment corporate

Bineinteles, Evenimentero iti va fi alaturi pe tot parcursul planificarii. Noi iti oferim tot ce avem mai bun, iar tu nu trebuie decat sa te relaxezi si sa te bucuri de ceea ce iti vom pregati. 

Evenimentele "secrete"

Credem ca fiecare dintre noi devine brusc atent cand vine vorba de ceva secret. De aceea, un astfel de eveniment poate fi cheia spre succes. Locatiile unice, care nu sunt dezvaluite, impreuna cu doar jumatate din instructiuni pot conduce catre o experienta memorabila!
La un astfel de eveniment corporate, varianta la care noi ne-am gandit este sa spui locatia abia inainte de inceperea evenimentului, intotdeauna cu o marja relativa de timp, pentru a pastra si chiar intensifica curiozitatea participantilor.

organizarea evenimentelor

Pranzurile altfel

Inlocuieste pranzurile monotone, cu unele interactive, alegand spre exeplu pranzul la un bistro local. La pauza de masa, introdu si niste dans si evident, muzica buna! Dansul reuseste intotdeauna sa aduca oamenii impreuna.

Acesta poate fi unul dintre cele mai bune evenimente corporate, intrucat participantii isi creeaza propriul set de aminitiri frumoase.

In plus, sustii un business local, iar toate acestea conduc cu siguranta catre un eveniment corporate reusit.

organizator evenimente - evenimentero

O competitie intre mintile ingenioase

Daca prin echipa ta de lucru se numara ingineri software, ei vor sti cu siguranta cum sa isi foloseasca mintea antrenata si creativa pentru a crea ceva captivant pentru participanti. Le place sa-si puna in aplicare ideile, iar acest lucru, impreuna cu gandirea analitica cu siguranta vor reinvia atmosfera. Invita-ti inginerii de software la codificare si brainstorming, pentru a crea o experienta unica pentru participanti. Pot participa, bineinteles si participantii evenimentului, iar in acest fel, oameni din același domeniu pot colabora la un singur proiect și pot aduce inovație.

Conceptul acvariului

Acest concept se pliaza in special atunci cand vorbim de conferinte. Speakerii invitati la eveniment ocupa 2-3 scaune din cele disponibile, lasand un scaun liber pentru participantii din public. Moderatorul introduce subiectul urmatoarei discutii/dezbateri, iar aici intervine partea interesanta: in orice moment al discutiei un participant poate ocupa locul liber si participa la discutie. Aceasta se termina, de regula, atunci cand moderatorul sumarizeaza discutia si in cele din urma ia sfarsit.

organizator evenimente - evenimentero

Sparge recordurile

Un scop comun uneste intotdeauna oamenii sa lucreze impreuna. Insa ce ar fi o provocare deschisa fara putina distractie? Ofera-le participantilor castigatori un premiu interesant, poate chiar mai mult amuzant, in contextul provocarii. Tema unui astfel de joc poate varia in functie de agenda evenimentului tau corporate, dar stai linistit, daca te simti lipsit de idei, noi iti vom fi sprijin in realizarea evenimentului reusit.

Evenimentero

Daca aveti mai multe intrebari despre organizarea evenimentului companiei dumneavoastra, va rugam sa folositi formularul de contact

Site partener: www.orangephotos.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top