fbpx
eveniment corporate

Cheia pentru un eveniment corporate captivant | #5 lucruri pe care trebuie sa le stii

Eveniment Corporate

Cum sa eviti monotonia la evenimentele corporate?

Majoritatea evenimentelor corporate sunt lungi si pot deveni plictisitoare pentru cei prezenti. Din aceasta cauza, exista riscul ca o buna parte dintre acestia sa nu participe la urmatorul eveniment.

Noi, Evenimentero, suntem aici sa te sprijinim si sa-ti aratam pasii pentru un eveniment corporate de success din toate punctele de vedere.

In randurile urmatoare iti vom arata care sunt punctele pe care trebuie musai sa le atingi pentru un eveniment corporate reusit:

Incurajeaza-ti participantii sa faca networking

La evenimentele corporate, indiferent de tipul acestora, este important sa iti incurajezi participantii sa interactioneze unii cu ceilalti. Networking-ul este o cale excelenta de a construi relatii cu diferite persoane si starneste totodata interesul lor de a reveni la evenimentele tale. Mai mult decat atat, vei ramane placut surprins de ce idei innovative iti pot aduce participantii tai, fie ca sunt clienti, parteneri, angajati sau persoane cu care vrei sa colaborezi in viitor.

Quiz-urile si interactiunea cu publicul sunt intotdeauna de ajutor

Daca evenimentele tale de afaceri sunt in general lungi, ceea ce poti face tu este este sa introduci in prezentari, pe durata intregului eveniment, intrebari scurte care sa ii mentina pe participanti interesati si astfel eviti si ca acestia sa devina plictisiti. Cel mai bine e sa creezi o atmosfera distractiva punand astfel de intrebari, iar participantii sigur vor reveni la evenimentele tale. O varianta pe care ai putea s-o folosesti este sa acorzi un mic premiu celui cu cel mai inovativ raspuns, iar asta va creste cu siguranta interesul participantilor tai.

Introdu pauze pe toata perioada evenimentului

La astfel de evenimente, de obicei destul de lungi, este bine sa ai in vedere in programul tau pauze scurte, dar la intervale relativ egale de timp. O pauza poate avea multe beneficii pentru participantii tai, iar doua dintre ele sunt urmatoarele:

  • Actioneaza ca un refresh- dupa o pauza scurta, cei prezenti se vor simti reenergizati, iar asta le va spori creativitatea.
  • Reduce stresul si discomfortul – intalnirile corporare lungi pot cauza stres, asa ca pauza e cruciala in astfel de momente.

Nu uita de gustari! 🙂

Gustarile sunt printre cele mai importante aspect de luat in considerare pentru un eveniment reusit. Oricine adora micile gustari delicioase, asa-i? O varietate de astfel de gustari, de la cele sarate si pana la cele mai dulci si aromate deserturi ii vor atrage cu siguranta pe participanti. Bauturile, de asemenea, trebuie alese cu grija, o buna optiune in acest sens fiind alegerea unor bauturi speciale in locul celor obisnuite.

Tine tehnologia intotdeauna de partea ta

O varianta pe care noi ti-o propunem este sa interferezi realitatea augmentata cu realitatea virtuala. Gandeste-te la Pokemon Go, la cat de popular a devenit acest joc, intr-un interval scurt de timp. Asta pentru ca oamenilor le-a placut conceptul de a introduce elemente virtuale in lumea reala, ceea ce poti face si tu cu usurinta la evenimentele tale corporate. Prezinta-ti proiectele in moduri cat mai interactive si profita de tehnologia ce ne inconjoara, acesta e un mod sigur de a mentine atentia participantilor si de a crea o atmosfera relaxata.

Evenimentero

Daca aveti mai multe intrebari despre organizarea evenimentului companiei dumneavoastra, va rugam sa folositi formularul de contact

Site partener: www.orangephotos.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top