fbpx
5 idei pentru un eveniment corporate sustenabil

Top 5 idei pentru un eveniment corporate sustenabil

Suntem aici sa gasim impreuna solutiile optime si cat mai sustenabile pentru evenimentul tau corporate.

Stim ca procesul de luare a deciziilor, fie in viata de zi cu zi sau cand vine vorba de evenimente corporate poate fi critic in diverse moduri. Asta pentru ca determina calea spre o dezvoltare durabila din toate punctele de vedere. Simtim pe zi ce trece tot mai puternic efectele schimbarilor climatice, asa ca este de datoria noastra morala sa ne facem partea, indiferent cat de semnificativa, in privinta protejarii mediului si reducerea deseurilor pe care le producem si care pot fi evitate foarte usor.

Alegerile tale conteaza

Evenimentele corporate, inevitabile in orice business, nu fac exceptie de la regula atunci cand vorbim de contributia la reducerea amprentei de carbon. In acelasi timp, organizarea si evenimentul propriu zis trebuie sa fie in perfecta ordine, pentru ca un singur element evident care iese din sfera eco-friendly poate crea un aspect negativ asupra evenimentului tau.

Dar nu-i nimic! Suntem aici sa gasim impreuna solutiile optime si cat mai eco-friendly pentru evenimentul tau corporate. Si sa ne alaturam campaniei anuale internationale “Iulie fara plastic”!

Iata ce alternative cool am pregatit pentru tine:

evenimente corporate sustenabile

Primul lucru: hidratarea!

In aceste zile poate mult prea calduroase de vara, e cu atat mai important ca participantii la eveniment sa ramana constant hidratati si sa aiba la indemana lichide ori de cate ori e nevoie. Primul lucru care ne este la indemana sunt sticlele sau paharele de plastic, insa poate fi cu mult mai putin risipitor alegand o alternativa sustenabila. Folosirea paharelor de sticla sau chiar a sticlelor reutilizabile impreuna cu butoaie de reumplere pot fi solutia optima cand vine vorba de hidratare.

Hartia, bat-o vina!

Evolutia tehnologiei ia amploare in fiecare zi, iar asta inseamna ca si renuntarea la hartie devine o alegere mai mult decat posibila. In locul mapelor cu agenda si informatiile despre eveniment alege utilizarea unei aplicatii sau a unei agende virtuale. Credem ca e cu mult mai actual si e inca o dovada ca faci alegeri responsabile. In plus, este chiar cu mult mai ieftin, sau poate chiar nu te costa nimic!

Cand vine vorba de gustari, poti investi banii economisiti in tacamuri si farfurii de bambus, care sunt biodegradabile, in locul celor de plastic sau hartie (cu aceasta ocazie afli ca inclusiv paharele/farfuriile din hartie contin microplastic). Cu mult mai bine daca vesela este din sticla/portelan, iar tacamurile cele obisnuite. Si arata si mult mai fancy;)

Transportul pana la eveniment

Ia in considerare si transportul pana la evenimentul tau, intrucat este un factor major al poluarii aerului. Plaseaza evenimentul corporate intr-o zona accesibila tuturor participantilor, sau ofera-le acestora gratuit alternativa transportului in comun. Nu uita totusi de cei care nu pot ajunge fizic la eveniment, pentru ei exista mediul virtual, prin care eviti inca o data poluarea inutila.

Delicioasele gustari

Gustarile si mancarea in general sunt treaba serioasa la un eveniment corporate. Pentru a mai bifa un aspect in privinta sustenabilitatii evenimentului tau, noi iti propunem sa alegi mancare locala, transportul si poluarea intregului proces, de la cultivarea si pana la prepararea alimentelor scazand semnificativ. Avem noroc si ca mancarea la romani e delicioasa, deci, cu atat mai bine!

Decoratiile si aranjamentele

Pentru o atmosfera exclusivista si stil, cu siguranta vor da mult mai bine aranjamentele naturale, facute din flori si plante bogate in frunze. Eviti astfel risipa si materialele plastice, spre exemplu florile artificiale, ce pot da impresia aspect neingrijit.

Cu siguranta, cu noi, Evenimentero, poti avea evenimentul perfect, acordand atentie la detalii si la ceea ce ne inconjoara.

Evenimentero

Daca aveti mai multe intrebari despre organizarea evenimentului companiei dumneavoastra, va rugam sa folositi formularul de contact

Site partener: www.orangephotos.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top