fbpx

Termeni și condiții

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SERVICIILOR FURNIZATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI EVENIMENTERO-CORPORATE.RO

În această pagină sunt prezentați termenii și condițiile aplicabile cumpărătorilor de bilete.

 1. Termeni generali

1.1. Prezentul document conținând termenii și condițiile aplicabile cumpărătorilor de bilet (denumit în continuare “Termeni și Condiții”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate accesa Site-ul, ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul acestuia. Termenii și Condițiile reprezintă contractul încheiat de dumneavoastră cu administratorul site-ului, vă rugăm să citiți integral acest document înainte de a utiliza serviciile furnizate de societatea noastră.

1.2. Utilizatorii înțeleg și acceptă că utilizarea Serviciului, cumpărarea unui bilet pe Site, precum și accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor.

1.3. Dacă aveți nelămuriri cu privire la conținutul Termenilor și Condițiilor, obligațiile prevăzute de acest document sau orice alte întrebări referitoare la Servicii, le puteți comunica pe adresa de mail office@evenimentero-corporate.ro.

1.4. În înțelesul Termenilor și Condițiilor, termenii următori înseamnă:

 1. a) „Administratorul Site-ului” înseamnă Visuali 21 S.R.L., cu sediul în Jud. Constanţa, Mun. Constanţa, Bld. Alexandru Lăpuşneanu, Nr.90-92, Cam. 1, Bl.Le37, Sc.D, Et.4
 2. b) “Site” înseamnă website-ul www.evenimentero-corporate.ro/networking-and-wine;
 3. c) “Utilizatorul” înseamnă orice persoană care accesează Site-ul sau care utilizează în orice modalitate orice Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului;
 4. Mod funcționare

2.1. iaBilet.ro este o platformă de ticketing online. Comenzile efectuate pe site-ul www.iabilet.ro sunt confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea comenzii.

2.2. În urma finalizării cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumpărător primește pe adresa de mail furnizată biletele cumpărate (de exemplu dacă a cumpărat 4 bilete, primește un fișier.pdf cu 4 bilete), pe care apoi le poate printa pentru a le prezenta la intrarea în locul de desfășurare a evenimentului. Alternativ, utilizatorul cumpărător poate prezenta biletele direct pe ecranul smartphone-ului, variantă pe care o recomandăm.

2.5 După redirectarea către procesatorul de plată, utilizatorii au la dispoziție maxim 10 minute pentru a plăti comanda, altfel aceasta va expira, iar locurile selectate pot fi ocupate între timp de către alt client.

 1. Relații cu clienții

3.1. E-mail relatii cu clientii office@evenimentero-corporate.ro. Uneori, datorita numarului mare de cereri, primirea unui raspuns poate dura pana la 48 de ore sau mai mult, in functie de complexitatea solicitarii. Va asiguram ca toti clientii sunt in mod egal la fel de importanti pentru noi si ca depunem toate eforturile pentru a va raspunde cat mai repede si a va oferi servicii de calitate.

3.2. Toata comunicarea cu clientii nostri se realizeaza doar in scris pentru a putea urmari discutiile si a putea rezolva cat mai eficient, rapid si cu atentie solicitarile voastre.

 1. Modalitati de plata

Pentru cumpararea de bilete, Administratorul Site-ului accepta urmatoarele modalitati de plata:

4.1. Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către  https://romania.payu.com/, partenerii Administratorului Site-ului în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorii se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

4.2. Plata prin transfer bancar

Este necesara formularea unei solicitari scrise pe adresa office@evenimentero-corporate.ro pentru transmiterea datelor bancare.

 1. Returnarea contravalorii biletelor

5.1.Pentru anumite evenimente organizatorul este liber să nu permită renunţarea la bilet. Achiziţionarea de biletele la spectacole este exceptată de la aplicarea dreptului de retragere reglementat de OUG 34/2014, în conformitate cu art. 16 lit. l) din actul normativ menţionat mai sus.

5.2. Sub nicio forma biletele nu se mai pot returna dupa ce evenimentul a avut loc.

 1. Revânzarea biletelor. Aplicabilitatea Termenelor și condițiilor organizatorului.

6.1. Revanzarea biletelor cumparate prin intermediul iabilet.ro este interzisa.

6.2. Administratorul Site-ului nu își asumă în niciun caz răspunderea pentru valabilitatea biletelor achiziționate de pe alte site-uri decât prezentul. În acest sens, atragem atenția Utilizatorilor că prin achiziționarea de bilete la eveniment prin alte mijloace decât cele oficiale comunicate public de organizatori, se expun riscului de a achiziționa bilete contrafăcute (de exemplu, dar fără a se limita la biletele multiplicate, revândute mai multor cumpărători succesiv) pentru care nici Administratorul Site-ului, nici organizatorii nu vor despăgubi în nicio situație Utilizatorii cărora le va fi restricționat accesul la eveniment în baza unor astfel de bilete.

 1. Protecție la supraîncărcarea rețelei

Administratorul Site-ului poate limita in timp real numarul de bilete disponibile la un anumit eveniment atunci cand cererea (globala sau locala) este foarte mare pentru a proteja reteaua / platforma de supraincarcare si a va asigura o experienta de cumparare cat mai placuta. Pe masura ce traficul scade, biletele se vor repune in vanzare, treptat. Aceste practici sunt comune asa ca uneori s-ar putea sa observati categorii de bilete pe cale de epuizare urmand ca in scurt timp alte bilete sa apara la vanzare.

 1. Protecția împotriva fraudării sistemului

Utilizatorii sunt obligați să utilizeze platforma www.evenimentero-corporate.ro/networking-and-wine cu bună-credință, cu respectarea prezentelor Termeni și Condiții, precum și cu respectarea legii. Utilizatorii sunt obligați astfel să se abțină de la a utiliza în mod abuziv funcțiile Site-ului, prin utilizarea Serviciului contrar destinației acestuia și contrar Termenilor și Condițiilor.

Administratorul Site-ului își rezervă dreptul de a anula biletele pentru care există suspiciunea că au fost obținute prin fraudarea sistemului informatic, precum și de a suspenda furnizarea serviciilor către utilizatorii care încalcă prevederile de mai sus.

 1. Nota de informare privind protecția datelor personale

9.1. Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor de intermediere a vânzării de bilete la evenimente, de administrare a comenzilor formulate de utilizatori, de emitere bilet şi a serviciilor conexe acestora, precum şi în scopuri de marketing direct.

9.2. Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul Site-ului.

9.3. Datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvăluite partenerilor contractuali ai Visuali 21 S.R.L. implicaţi în furnizarea serviciilor noastre, precum furnizori de servicii de curierat, de contabilitate, procesatori de plăţi.

9.4. Conform Regulamentului general privind protecţia datelor, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul la opoziţie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

9.5. Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul site-ului: Visuali 21 S.R.L., cu sediul în Jud. Constanţa, Mun. Constanţa, Bld. Alexandru Lăpuşneanu, Nr.90-92, Cam. 1, Bl.Le37, Sc.D, Et.4 sau prin e-mail la adresa: office@evenimentero-corporate.ro

9.6. Administratorul Site-ului prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor cu respectarea Politicii de confidențialitate, care face parte integrantă din prezentele Termene şi condiţii.

 1. Limitarea răspunderii

10.1. Administratorul Site-ului nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. Administratorul Site-ului nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorii nostru, Administratorul Site-ului va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

10.2. In masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si, in masura maxima permisa de lege, nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente, modul al Continutului Site-ului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

10.3. Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea serviciului www.evenimentero-corporate.ro/networking-and-wine  poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

10.4. In cazurile de forta majora si caz fortuit, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea: erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa conexiunii la internet, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, pandemii, epidemii etc.

10.5. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit in masura maxima permisa de lege de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, daune morale, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, atingeri aduse onoarei si reputatiei, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea serviciului sau orice alt aspect in legatura cu serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sa

Shopping Cart
Scroll to Top