fbpx
eveniment corporate

Cum sa planifici un eveniment corporate?

Table of Contents

Eveniment Corporate

Ce au in comun toate tipurile de evenimente corporate? Toate reflecta obiectivele specifice ale unei companii si urmaresc realizarea acestora prin strangerea de oameni intr-un singur loc. Iata o listă completa de planificare la care te poti referi atunci cand construiesti evenimente de orice dimensiune si format:

  • Alege o locatie strategica. Aceasta regula se aplica oricarui format de eveniment corporate. Indiferent cine este publicul tau, oamenii doresc sa se simta confortabil in locatia evenimentului. Fie ca este vorba despre o sala de evenimente traditionala a hotelului sau o galerie de arta moderna, asigura-te  ca este bine amplasata si in conformitate cu nevoile oaspetilor.
  • Aliniaza obiectivele clientilor cu activitatile evenimentului. De exemplu: scopul final al evenimentelor de lansare a produsului este sa obtina o expunere buna. La intalnirile de apreciere a angajatilor, este vorba mai mult despre generarea de experiente distractive si memorabile. Concentreaza-te asupra a ceea ce este important pentru clientul tau pentru a construi evenimente corporate personalizate.
  • Alege un software fiabil de gestionare a evenimentelor; punerea in aplicare a tehnologiei in cadrul evenimentelor tale corporate trebuie sa se integreze perfect in tema si sa fie o experienta placuta. Alege un  software de planificare a evenimentelor care sa poata oferi mai multa libertate prin automatizare. Concentreaza-te pe instrumente precum inregistrarea online, verificarea la fata locului, bazata pe tehnologie si analize detaliate. Astfel poti  creste productivitatea fara a implica investitii ale fortei de munca si implicit cu costuri mai mici.
  • Construieste si stabileste conexiuni. Succesul evenimentului tau depinde in mare masura de oamenii care lucreaza la el. Indiferent daca esti un organizator profesionist de evenimente corporate sau un incepator ambitios, construirea unei retele bune  furnizori de incredere este metoda sigura de a impartasi responsabilitati oamenilor in care poti avea cu adevarat incredere.
  • Promovarea. Trimite prin e-mail baza de contact, creaza o poveste atragatoare si fii activ pe retelele de socializare; concepe materiale de marketing pe care sa le poti promova pe orice platforma. Exista o conceptie gresita: aceea ca publicitatea pentru evenimente ar trebui sa aiba loc doar inainte de un eveniment. Cu siguranta exista mai multe modalitati de expunere si in timpul acestuia. De exemplu, multi profesionisti de evenimente se asociaza cu sponsorii media, invitandu-i sa vorbeasca la o intalnire corporate, ceea ce ii ajuta sa castige publicitate suplimentara.

Evenimentero

Daca aveti mai multe intrebari despre organizarea evenimentului companiei dumneavoastra, va rugam sa folositi formularul de contact

Site partener: www.orangephotos.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top