fbpx
eveniment corporate

Patru tendinte de eveniment corporate pentru 2020

Tu te-ai pus la curent cu noile tendinte?

Fie ca este vorba despre un eveniment corporate, o conferinta sau o iesire in echipa, sfarsitul fiecarui eveniment este o noua oportunitate de a planifica urmatorul eveniment perfect.
Am trecut deja de jumatatea anului, cu ups & downs din multe puncte de vedere, cu pandemia in continuare in desfasurare, insa tendintele vor ramane de actualitate pentru cand se vor mai linisti apele.

Noi ramanem optimisti ca ne vom intoarce curand, in siguranta, la ceea ce ne-am ales: sa construim relatii frumoase cu oamenii din jurul nostru si alaturi si pentru ei sa organizam cele mai reusite evenimente corporate.

Iata patru tendinte care vor influenta industria evenimentelor in 2020:

Locurile neconventionale

De la galerii de arta si spatii de colaborare pana la gradini si depozite, locurile netraditionale devin din ce in ce mai populare printre organizatorii de evenimente si invitati. Aceste spatii se preteaza la o mai mare creativitate pentru evenimente, iar impactul estetic creeaza o experienta de neuitat. Imagineaza-ti un depozit restaurat pe care planificatorii il pot transforma intr-un spatiu fermecator. Cauti o anumita zona? Vrei o ambianta specifica? In cautarea locului perfect ia in calcul tipul evenimentului pentru a te asigura ca respecta cerintele. 

Durabilitatea, grija fata de oameni si mediu

De-a lungul timpului, am observat un numar tot mai mare de persoane si organizatii care se angajeaza sa reduca impactul lor asupra mediului. Aceasta mentalitate nu este doar o tendinta, devine usor un mod de viata. De la inlocuirea materialelor plastice de unica folosinta cu alternative biodegradabile la donarea alimentelor ramase catre organizatiile caritabile locale, exista modalitati semnificative de a face un eveniment mai durabil si sustenabil.

Evenimentele mai mici, mai intime

Consumatorii doresc autenticitate in toate lucrurile, iar industria evenimentelor nu este scutita de aceasta asteptare. Oaspetii apreciaza evenimentele intime, deoarece ii face sa se simta apreciati si il resimt ca pe ceva “custom made”.

Personal touch-ul perfect

Personalizarea joaca un rol important atunci cand vine vorba de experienta evenimentului. Planifici o intalnire la nivelul intregii companii sau o conferinta mare? Exista o multime de oportunitati pentru a incorpora strategii de personalizare a evenimentului care, in mod inerent, pot fi percepute ca impersonale. Fie ca este vorba despre un program unic de activitati pentru fiecare participant, despre o harta personalizata a locatiei cu puncte de interes relevante sau o optiune alimentara care se potriveste preferintelor specifice, oaspetii nu vor uita niciodata acest nivel de efort pe care il depui in procesul de planificare.

Evenimente Corporate | Evenimentero

Daca aveti mai multe intrebari despre organizarea evenimentului companiei dumneavoastra, va rugam sa folositi formularul de contact

Site partener: www.orangephotos.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top